Nieuwste vacatures

Consultants

Boris Coetsier

Senior consultant

Ik ben zaakvoerder van Orpsy en Senior Consultant. Na mijn opleiding als Master in de Bedrijfspsychologie, volgde ik aanvullend een MBA-programma.
Ondertussen heb ik ruim 15 jaar ervaring in de sector.

Naast het leiden van het kantoor vind ik het cruciaal zelf nog steeds operationeel-inhoudelijk mee te draaien in diverse procedures.

Mijn inhoudelijke focus ligt vandaag hoofdzakelijk op assessment & development centers; en executive search van senior en management posities.
Dit zowel binnen profit- als non-profit sectoren.

Jens Meert

Senior consultant executive search  & career guidance

"Op elk potje past een deksel"... wijsheid zo oud als de straat.
In HR is dit niet anders. Bedrijven zoeken naar de ideale werknemer, maar omgekeerd zoeken mensen ook naar de juiste fit op de arbeidsmarkt. Eens aan boord wordt men geconfronteerd met persoonlijke evoluties en met het bedrijf in beweging.
Juist in die complexe markt heb ik mijn rol gevonden. Zoekopdrachten naar het juiste competentieprofiel, screenen en selecteren van de juiste kandidaat en coaching doorheen de loopbaan. Daar waar de oplossing niet meteen voor de hand ligt, daar beweeg ik me graag, voor klant en coachie.

Ik behaalde met succes een bachelordiploma in de sociale wetenschappen en heb ruim 9 jaar ervaring op de teller als consultant in rekrutering en 18 jaar werkervaring in het ruime HR werkveld.

Miet Lezy

Selectie & search professional
Social media support

Al snel wist ik dat psychologie de ideale richting zou zijn voor mij. Van nature ben ik een sociaal iemand die mensen wil helpen. Doorheen mijn studie psychologie kreeg ik ook steeds meer interesse in de bedrijfswereld. Vandaar dat ik uiteindelijk afstudeerde als bedrijfspsychologe. Een ideale combinatie van mijn twee interesses.
Mijn eerste stage liep ik bij Orpsy, de keuze was dan ook snel gemaakt om er effectief te starten. Het motiveert mij enorm dat wij mensen en bedrijven kunnen begeleiden in hun zoektocht naar vooruitgang. Door een persoonlijke aanpak de juiste persoon op de juiste plaats krijgen!

Fien Dieussaert

Assessment & talent professional
Marketing & social media support

Mijn interesse voor rekrutering, assessment centers en andere consulting opdrachten is ontstaan tijdens mijn opleiding als Bedrijfspsychologe. Tijdens deze opleiding liep ik vervolgens stage in diverse sectoren zowel in consulting als de non-profit sector. Aanvullend volgde ik een postgraduate opleiding marketingmanagement om een bredere omkadering rond HR te kunnen voorzien.
Door mijn passie voor human capital, talent en persoonlijke ontwikkeling vond ik al snel een fit met de werkwijze binnen Orpsy. Een wetenschappelijke, persoonlijke en op maat gemaakte benadering trokken mij uiteindelijk aan om er als Junior Assessment Consultant van start te gaan. Gezamenlijk streven we naar duurzame relaties met mensen en organisaties.

Onze klanten

gemeente Schelle SKF Fischer OCMW Dendermonde AZ GROENINGE VZW DE RAND VZW VZW Sint-Vicentius AZ ZENO KINEPOLIS GROUP nv BITO SYSTEMS