Nieuwste vacatures

Loopbaancheques


Ongeacht het stadium van je loopbaan waarin je je bevindt, is het mogelijk dat je met een aantal vragen zit over hoe en in welke richting jij je professioneel verder wenst te ontwikkelen. Je zit vast in je loopbaan, je mist de drive voor je job, je kan je niet meer vereenzelvigen met de bedrijfscultuur, je wil veranderen maar weet niet welke richting uit te gaan,… allemaal vragen die je mogelijks niet ten volle zelf kan beantwoorden.  De loopbaanbegeleiders van Orpsy kunnen je hierin professioneel adviseren en verder op weg zetten.

Voldoe je aan een aantal voorwaarden dan kan je met behulp van de loopbaancheque bij ons loopbaanadvies aanvragen. In overleg werken wij dan een programma uit dat je in staat stelt een concreet Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op te maken. Met dit POP kan je dan gericht verder aan je loopbaan bouwen.

Via de loopbaancheque – die jou persoonlijk 40 euro kost – kan je dan een traject volgen van 4 uur begeleiding. Voel je naderhand nog behoefte aan verdere sturing en advies, dan is een bijkomende sessie van 4 uur eveneens mogelijk. Afhankelijk van je eigen beschikbaarheid kunnen wij ook modules opzetten van 2 uur. Ook de mogelijkheid om dit ’s avonds te doen bestaat. Zo hoef je geen verlof te nemen.

De voornaamste voorwaarden om in aanmerking te komen zijn:
-Je bent werknemer op het ogenblik dat je loopbaanbegeleiding aanvraagt.
-Je hebt minimum 1 jaar werkervaring (24 maanden voorafgaand op je aanvraag).
-Je mag de voorbije 6 jaar geen gesubsidieerde loopbaanbegeleiding genoten hebben.
-Je bent tewerkgesteld/woonachtig in Vlaanderen of het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest.
-De begeleiding dient in het Nederlands te gebeuren.

Als je beroep wil doen op loopbaanbegeleiding, dien je eerst loopbaancheques aan te vragen bij de VDAB, via http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding of het nummer 0800/30700. 

Interesse voor ons Loopbaancentrum ?
ORPSY Gent – Bijlokehof 9 – 9000 Gent
Neem contact op met Jens Meert of Yannick Boets 09 224 18 57
Of via : loopbaanadvies@orpsy.be


 

Onze klanten

ISCAL SUGAR NV AZ Sint-Lucas SKF TELEREX BELGIE BRADY NV GEA BELGIUM OCMW Zele PROVINCIE OOST-VLAANDEREN OCMW Dendermonde TOTAL RAFFINADERIJ ANTWERPEN