Orpsy

Wilt u deel uitmaken van ons team? Bekijk onze vacatures of solliciteer spontaan.

Een Orpsy consultant geeft snel en gericht advies, speelt kort op de bal en focust op de prioriteiten. Hij of zij volgde een vakspecifieke hogere opleiding en wil zich voortdurend bijscholen om een nog grotere krak te worden in zijn of haar expertisedomein. Het Orpsy team streeft naar transparantie, onafhankelijkheid, integriteit, vertrouwelijkheid, discretie en professionalisme.

Herkent u zichzelf in deze visie? We zijn altijd geïnteresseerd in sterke karakters, vurige adviseurs, goede luisteraars, geduldige assessoren. Wij zijn één klik verwijderd, ga ervoor!

Als student kan een stageperiode bij Orpsy verrijkend zijn. Verschillende opleidingen komen in aanmerking, zoals Master in de arbeids- en bedrijfspsychologie, Bachelor in de toegepaste psychologie, Master in de handelswetenschappen, of andere opleidingen in de menswetenschappen. Het takenpakket wordt bepaald door de opleiding die u volgt enerzijds en anderzijds uw interesses en persoonlijke voorkeuren. U wordt tijdens uw stage begeleid en gecoacht door een deskundige medewerker.