we we zijn - foto bovenaan

Geen geijkte formules,
maar dienstverlening op maat.

Coaching en advies vanuit uw oogpunt.

Iedereen is anders en elke organisatie verdient andere klemtonen. Overleg en flexibiliteit staan daarom centraal bij Orpsy. Zo zorgen we er samen voor dat onze diensten optimaal worden afgestemd op uw noden. Na meer dan veertig jaar ervaring in HR consultancy merken we dat die persoonlijke benadering loont. De voorbije jaren hebben we ons in het bijzonder gespecialiseerd in assessment, development en loopbaanbegeleiding. Hoe wij een gespecialiseerde aanpak garanderen?

  • Een standaard benadering schiet vaak tekort. Het schetst geen volledig of eenduidig beeld. Daarom vervangt Orpsy geijkte programma’s door gepersonaliseerde modules, aangepast aan de omstandigheden en wensen van de organisatie of persoon in kwestie.
  • Een wetenschappelijke onderbouw garandeert de kwaliteit van de Orpsy tools. Aangevuld met de situatiegerichte praktijkervaring die we doorheen de jaren hebben opgebouwd.
  • Onze klanten vragen meer en meer flexibiliteit. Terecht. Daarom bieden wij onze diensten aan op verschillende manieren: vanuit onze kantoren, op locatie, bij uw organisatie en online.
  • We zijn RSS- en Qfor-gekwalificeerd, zijn door VDAB erkend als loopbaancentrum en zijn lid van Federgon.

Privésector of openbare dienst? Non-profit- of sociale organisatie? Wij weten welke competenties u nodig heeft.

ORPSY_DRIESLUYTEN59-M

Voor onze HR experten staat luisteren en observeren centraal.

Wie zit er achter de naam Orpsy?

Ons wendbaar team van consultants geeft snel en gericht advies. Ze spelen kort op de bal en focussen op de prioriteiten. Elke consultant volgde een vakspecifieke hogere opleiding, schoolt zich voortdurend bij en wordt daarmee nog een grotere krak in zijn of haar expertisedomein. Het liefst gaan we duurzame relaties met mensen en organisaties aan. Op het vlak van privacy en de deontologische code leggen we de lat extra hoog voor onze consultants. Concreet? We streven naar transparantie, onafhankelijkheid, integriteit, vertrouwelijkheid, discretie en professionalisme.

Boris Coetsier

Senior consultant & Managing Director | boris.coetsier@orpsy.be

Als zaakvoerder en senior consultant ben ik bijna vergroeid met Orpsy. Na mijn opleiding als Master in de Bedrijfspsychologie volgde ik aanvullend een MBA-programma. De tijd gaat snel: ondertussen heb ik ruim twintig jaar ervaring in de HR-sector. Ik leid het kantoor, maar ik vind het cruciaal om daarnaast ook uitvoerend mee te draaien. Omwille van die dubbele taak ligt mijn expertise vooral bij adviezen met betrekking tot senior managers, directie en internationale profielen. Gelukkig is er ook een leven naast Orpsy. Dat deel ik met Veronique en onze vier kinderen Rafael, Noah, Leòn en Luiz. Om er even helemaal tussenuit te zijn, hijs ik de zeilen en kies ik het ruime sop.

Anne-Lise Vandael

Assessor & Career Professional | anne-lise.vandael@orpsy.be

Tijdens mijn studie kreeg zowel HR als innovatie de nodige aandacht. Met mijn diploma organisatiepsychologie op zak vervolledigde ik met een master TEW in innovatie en ondernemerschap. Vanuit mijn passie voor HR heb ik ervaring mogen opdoen als selectieadviseur, maar ook als generalist in de rol van HR business partner Facility Management. In beide rollen stond ik dagelijks in contact met leidinggevenden en management profielen. Aangezien ik zelf ook een aantal jaren een leidinggevende rol opnam, heb ik voeling met hun perspectief. Na deze leerrijke ervaringen binnen een overheidscontext, heb ik bewust de overstap gemaakt naar Orpsy. Hier krijg ik de kans om mijn voorliefde voor assessments en development centers weer op de voorgrond te plaatsen en klanten te adviseren. Naast deze boeiende job ben ik samen met mijn partner volop aan het verbouwen en genieten wij graag van mooie reizen!

Amber Deuvaert

Junior assessor & career professional | amber.deuvaert@orpsy.be

Tijdens mijn opleiding maakte ik kennis met de verschillende facetten van HR, wat mijn nieuwsgierigheid voor dit vakgebied aanwakkerde. Nadat ik recent mijn master in de bedrijfspsychologie behaalde, besliste ik dat ik mijn kennis verder wou verrijken in het domein van assessments. Deze keuze bracht me uiteindelijk naar Orpsy, waar ik mijn grote interesse voor het evalueren en ontwikkelen van talent kan benutten. Naast het professionele, ga ik in het dagdagelijkse leven graag op reis en ben ik graag creatief bezig. Mijn liefde voor boeken, tv en films zijn grenzeloos en ik ben steeds bereid om hierover in discussie te gaan.

ORPSY_DRIESLUYTEN46-M

Brengt onze aanpak u op ideeën?