ORPSY_DRIESLUYTEN13-M

Geen geijkte formules, maar dienstverlening op maat.

Coaching en advies vanuit uw oogpunt.

Iedereen is anders en elke organisatie verdient andere klemtonen. Overleg en flexibiliteit staan daarom centraal bij Orpsy. Zo zorgen we er samen voor dat onze diensten optimaal worden afgestemd op uw noden. Na meer dan veertig jaar ervaring in HR consultancy merken we dat die persoonlijke benadering loont. De voorbije jaren hebben we ons in het bijzonder gespecialiseerd in assessment, development en loopbaanbegeleiding. Hoe wij een gespecialiseerde aanpak garanderen?

  • Een standaard benadering schiet vaak tekort. Het schetst geen volledig of eenduidig beeld. Daarom vervangt Orpsy geijkte programma’s door gepersonaliseerde modules, aangepast aan de omstandigheden en wensen van de organisatie of persoon in kwestie.
  • Een wetenschappelijke onderbouw garandeert de kwaliteit van de Orpsy tools. Aangevuld met de situatiegerichte praktijkervaring die we doorheen de jaren hebben opgebouwd.
  • Onze klanten vragen meer en meer flexibiliteit. Terecht. Daarom bieden wij onze diensten aan op verschillende manieren: vanuit onze kantoren, op locatie, bij uw organisatie en online.
  • We zijn RSS- en Qfor-gekwalificeerd, zijn door VDAB erkend als loopbaancentrum en zijn lid van Federgon.

Privésector of openbare dienst? Non-profit- of sociale organisatie? Wij weten welke competenties u nodig heeft.

ORPSY_DRIESLUYTEN59-M

Voor onze HR experten staat luisteren en observeren centraal.

Wie zit er achter de naam Orpsy?

Ons wendbaar team van consultants geeft snel en gericht advies. Ze spelen kort op de bal en focussen op de prioriteiten. Elke consultant volgde een vakspecifieke hogere opleiding, schoolt zich voortdurend bij en wordt daarmee nog een grotere krak in zijn of haar expertisedomein. Het liefst gaan we duurzame relaties met mensen en organisaties aan. Op het vlak van privacy en de deontologische code leggen we de lat extra hoog voor onze consultants. Concreet? We streven naar transparantie, onafhankelijkheid, integriteit, vertrouwelijkheid, discretie en professionalisme.

Boris Coetsier

Senior consultant & Managing Director | boris.coetsier@orpsy.be

Als zaakvoerder en senior consultant ben ik bijna vergroeid met Orpsy. Na mijn opleiding als Master in de Bedrijfspsychologie volgde ik aanvullend een MBA-programma. De tijd gaat snel: ondertussen heb ik ruim twintig jaar ervaring in de HR-sector. Ik leid het kantoor, maar ik vind het cruciaal om daarnaast ook uitvoerend mee te draaien. Omwille van die dubbele taak ligt mijn expertise vooral bij adviezen met betrekking tot senior managers, directie en internationale profielen. Gelukkig is er ook een leven naast Orpsy. Dat deel ik met Veronique en onze vier kinderen Rafael, Noah, Leòn en Luiz. Om er even helemaal tussenuit te zijn, hijs ik de zeilen en kies ik het ruime sop.

Justine Caron

Assessor & Career Professional | justine.caron@orpsy.be

Als klinisch psychologe, getraind in objectieve testafname, scoring, interpretatie en rapportering, ben ik thuisgekomen bij Orpsy. Door mijn grote interesse in de bedrijfswereld zette ik de logische stap richting HR. De persoonlijke en directe aanpak van Orpsy ligt mij helemaal. Als junior assessor geeft het observeren, analyseren en selecteren van de geschikte profielen mij een bijzondere voldoening. Niet alleen kan ik mij blijven ontplooien, ook mijn deskundigheid als psychologe komt voortdurend van pas. En naast het werk? Een goed boek prikkelt mijn geest en tuinieren brengt mij tot rust. Samen met mijn man Gill en onze zoon Felix probeer ik te genieten van elke dag.

Stefanie Bauts

Assessor & Career Professional | stefanie.bauts@orpsy.be

Met een diploma Politieke wetenschappen op zak koos ik om binnen HR aan de slag te gaan. Na een uitstap binnen consultancy ben ik bij Orpsy als assessor begonnen. Het kantoor met zijn persoonlijke aanpak en dito sfeer is helemaal mijn ding. Elke dag kom ik in contact met de meest uiteenlopende profielen met elk hun eigen persoonlijkheid en drijfveren. Na een werkdag maak ik graag tijd voor een goed boek of een stevige dosis sport.

Aagje Daemen

Assessor & Career Professional | aagje.daemen@orpsy.be

Na een leerrijke stageperiode bij Orpsy in mijn laatste masterjaar Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de universiteit van Gent, kreeg ik er de kans om mezelf en mijn carrière verder te ontwikkelen. Al snel had ik door dat ik niet bang ben voor de uitdagingen van de HR-wereld en er echt in thuis hoor. Het samenbrengen van de werknemer met de werkgever schenkt mij dan ook uiterste voldoening. Wanneer de werkdag is afgelopen, kom ik tot rust verdoken in een goed boek, tussen mijn kamerplanten of door een goede dosis sport. Verder kan ik ook genieten van een avond zetelhangen met mijn vriend Jakob en onze kat Nala.

Maaike van der Burgt

Stagiaire

Na mijn tweede jaar van de opleiding Toegepaste Psychologie op de Hoge School van Arnhem en Nijmegen in Nederland afgerond te hebben, was het tijd om mij te oriënteren op een stage binnen het bedrijfsleven. Het vakgebied rondom assessment heeft mij altijd al het meest aangesproken; ik haal veel voldoening uit werken met mensen, analyseren en rapporteren. Ik was dan ook erg blij toen ik hoorde dat Orpsy mij de kans gaf om mijn stage in Gent uit te voeren! Naast het werk en de stageopdrachten maak ik graag uitstapjes met mijn vriend Jason of reis ik terug naar Nederland om mijn familie en vrienden te zien.

ORPSY_DRIESLUYTEN46-M

Brengt onze aanpak u op ideeën?