Enkel logo

Nieuw logo en vernieuwde website

Onze vernieuwde website is sinds vandaag online en weerspiegelt exact waar we voor staan. We zijn verheugd dat we daarbij ook een geactualiseerd logo kunnen voorstellen. Dit alles kadert in onze vernieuwde strategie om ons vanaf heden als HR-bureau exclusief te richten op assessment centers, development centers en loopbaanbegeleiding.

 

Een duidelijke richting

We hebben een duidelijke opsplitsing gemaakt in het type dienstverlening welke wij aanbieden gekoppeld aan het type sectoren waarin wij actief zijn. Deze doorgedreven specialisatie stelt ons in staat nog beter in te spelen op de vraag van onze klanten en kandidaten. We focussen op datgene waar we echt goed in zijn en ons duidelijk willen in onderscheiden.

 

Link tussen opdrachtgever en kandidaat

Op onze nieuwe website wordt ook bijkomende aandacht geschonken aan de communicatie naar de kandidaat toe. Zo hebben we het op een pagina speciaal gewijd aan onze kandidaten over hoe een kandidaat zich individueel kan voorbereiden en met welke vragen hij/zij ook bij ons terecht kan. We willen ons daarbij duidelijk profileren als de link tussen de klant/opdrachtgever en de kandidaat.